"Nimic nu constuiește un brand mai bine decât emoția și nimic nu transmite emoția mai bine decât un video." Peter Field


Servicii de Promovare pentru Companii
Realizăm pachete avantajoase pentru promovarea companiilor în funcție de nevoi.
Producție de videoclipuri de prezentare, filmari la evenimente, sesiuni portret business, videouri educaționale/tutoriale pentru prezentarea serviciilor, editare videouri (materialele existente foto si video pot fi modificate si adaptate la standarde superioare.) etc.


Videouri Comerciale
Filmările și videoclipurile comerciale sunt acele producții video profesionale menite să promoveze un produs, un serviciu, o persoana, o locatie sau o companie.
Pot fi încadrate aici și filmările realizate la conferințe sau evenimente de firmă și interviurile video cu scop comercial.
Enumerăm doar câteva dintre aceste producții:
- video de promovare sau marketing,
- video pentru construirea identității unei firme,
- video corporate,
- video de prezentare a profilului unei companii,
- video pentru prezentarea și promovarea individuală.
Aceste filmări și clipuri video au capacitatea fie directă, fie indirectă de a aduce venit. Sau cel puțin de a fi amorsate costurile de producție, iar apoi să aducă alte beneficii companiei care le-a contractat.


Video Corporate / Business
Poate să fie folosit pentru o mulțime de scopuri de la filmări pentru training-ul angajaților, la înregistrarea conferințelor și a altor evenimente de firmă. Un tip special de video corporate este acela în care se prezintă conducerea companiei.
Acesta este folosit pentru a prezenta de fapt valorile de bază și misiunea acelei companii.


Video de Produs / Marketing
Au drept scop vânzarea unui produs. Oferă posibilitatea de a prezenta principalele puncte tari și funcții ale acelui produs, arătând în același timp imagini cu produsul prezentat în cea mai bună lumină, exact ca în cazul fotografiilor de produs. Este foarte util de exemplu când o companie vine pe piață cu un produs nou ce necesită să fie prezentat clienților și partenerilor de afaceri.


Video Educațional / Tutoriale
Sunt acele filmări care au drept scop oferirea unui training, unui conținut educațional celor care îl urmăresc.
Acest gen de video de promovare ajută la notorietate brendului și este foarte util pentru a arăta experiența și expertiza dumneavoastră, astfel clienții vor avea mai usor încredere că ceea ce oferiți este ceea ce iși doresc.


Video de Promovare Personală
O modalitate eficientă de branding 
Imaginea reprezintă mijlocul cel mai eficient de influențare a comportamentului uman iar fotografiile și videourile sunt o parte importantă a construirii unui brand. Acest gen de video este foarte personal, plin de emoții, cu ajutorul căruia se creaza empatie față de persoana care doreste să se promoveze. Astfel veti putea crea un mediu transparent, iar clientii care rezonează cu dumneavoastră vă vor îndrăgi și vor dori să vadă ce fel de servicii sau produse eveți de oferit.