LASĂ IMAGINEA SĂ VORBEASCĂ PENTRU TINE


Studio foto mobil
Fotografie comercială
Fotografie culinară
Fotografie promovare companii
Fotografie de produs
Fotografie de evenimente
Fotografie de promovare personală
Fotografie pentru imobiliare
Fotografie de arhitectura - interior si exterior


Servicii de Promovare pentru Companii

Realizam pachete avantajoase pentru producții foto cu scopul de a prezenta echipa, produsele, serviciile și evenimentele organizate de compania dumneavoastră. Fotografiile vor fi optimizate pentru o vizionare facilă pe web-site sau rețele sociale.


De ce este importantă Fotografia Comercială

Exista o multitudine de factori importanti care trebuie luati in considerare atunci cand se discuta despre fotografia comerciala sau fotografia de produs.
Scopul acestor fotografii este acela de a surprinde imaginea unui produs.

O fotografie comerciala trebuie sa cuprinda atat imaginea unui produs cat si emotiile pe care acest produs le trezeste celui care o priveste.
Ganduri, trairi si dorinta de a avea acel produs, toate acestea trebuie sa se declanseze in mintea celui care vede o imagine comerciala.
Aceste fotografii care transmit emotii sunt rare si foarte valoroase. Cei care realizeaza fotografii comerciale se zbat sa realizeze imagini cu impact vizual imediat si care sa obtina un raspuns emotional din partea privitorilor.
Si asta deoarece clientii de publicitate sunt bombardati 24 de ore pe zi cu publicitate de toate tipurile.

Chiar si atunci cand se afla intr-un magazin si imping un carucior de cumparaturi sunt coplesiti de multitudinea de reclame audio, bannere si stoppere in interiorul magazinului.
De aceea, cumparatorii au ajuns sa ignore multe dintre aceste mesaje care ii bombardeaza non-stop.
Ca sa acorde atentie unei reclame, cumparatorii trebuie sa fie captivati de aceasta, sa rezoneze cu imaginea pe care o vad in arespectiva reclama.
Fotografia comerciala si puterea imaginilor continua sa joace un rol important in zilele noastre.
Managerii inteligenti stiu ca aceasta le poate largi piata de desfacere si cifra de afaceri.

Indiferent de tipul de produs pe care il vind, companiile au descoperit ca produsele care sunt promovate prin imagini cu culori vibrante si sunt bine realizate, nu stau prea mult pe raft.
Consumatorii au o reactie mult mai puternica in fata acestor imagini luminoase, iar companiile care vand de la haine, parfumuri pana la masini sau ambarcatiuni au folosit puterea culorilor pentru a-si promova produsele.