OPERATIUNEA NUNTA

În regia lui Daniel Bărnuti

„Operațiunea Nunta„ - este un film documentar personal despre „maturizare”. Doi tineri care devin adulți, dispuși să-și accepte responsabilitățile unul față de celălalt și  față de oamenii din jurul lor. Doi oameni care înțeleg că fericirea nu este un lucru dat, ci ceva pentru care trebuie să luptăm, în fiecare zi a vieții noastre.

Toate acele direcții diferite sunt combinate prin conflict. Conflictul dintre generații, conflictul dintre iubiți, conflictul cu lumea din jurul tău și, poate cel mai important, conflictul cu sinele tău interior.Toate aceste conflicte sunt documentate în „Operațiunea nunta”.

dee36171-c3eb-451a-9b6e-975dca8b381e

SINOPSIS

Daniel, un bărbat cu un trecut tumultuos care a ales să se convertească la islam, se căsătorește cu Alexandra, iubita sa, deoarece nu vrea să trăiască în păcat, potrivit Coranului.

Acesta este un film despre doi tineri care devin adulți, dispuși să-și accepte responsabilitățile unul față de celălalt și de oamenii din jurul lor. Ei înțeleg că fericirea nu este un lucru dat, ci ceva pentru care trebuie să luptăm, în fiecare zi a vieții noastre, începând cu sinele interior pe o cale spirituală.

„Operatiunea Nunta” este un film documentar de 90 de minute și a fost întotdeauna menit să fie un film foarte personal și nu doar pentru că, în acest caz, regizorii și personajele sunt aceleași persoane.

Dacă doriți să ne susțineți o puteți face aici:

Noi_fatain fata
documentary_campus
WhatsApp Image 2021-02-14 at 12.54.36
WhatsApp Image 2021-02-11 at 15.22.41
WhatsApp-Image-2021-02-14-at-15.17.27
lorelei editata