Suntem un studio mobil de producție foto-video și film.
Specializările noastre sunt în zona producției de filme: documentare, comerciale și producție de fotografii cu o gamă largă de servicii, de la poze de produs (de exemplu, comerț electronic) la fotografii artistice, creative, până la videoclipuri, reportaje sau filme documentare.

Și pentru că ne place să împărtășim cunoștințele noastre acumulate în 10 ani de experiență la nivel internațional, oferim consultanta si cursuri, atat online, cat si offline, pentru a vă ajuta să vă creați propriul conținut foto-video, chiar și cu telefonul mobil!

Daniel Ioan Bărnuți

Daniel Barnuti
Regizor/Director de imagine/Producător S-a născut în 1981, la Cluj-Napoca, Transilvania - România. Din 2005 a lucrat pentru una dintre cele mai importante emisiuni TV românești. În 2011, a început să călătorească și să exploreze alte culturi, trăind în Orientul Mijlociu timp de 7 ani și lucrând ca fotograf și cineast independent. În prezent, Daniel lucrează ca regizor de film și are propria sa casă de producție. Este absolvent al Masterului în film documentar al Facultății de Teatru și Televiziune din Cluj-Napoca. Filmul la care lucrează este în coproducție cu HBO Europa și se numește “Operațiunea Nunta”.

Alexandra Lizeta Bărnuți

120654152_10158445817923257_1204807085920715529_o
S-a născut în 1988 în Cluj-Napoca, Transilvania - România. Este absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice și a lucrat pentru diverse companii românești importante în domeniile marketing și PR. Fotografia este una dintre principalele sale pasiuni și în prezent explorează realizarea de filme documentare. Este producător creativ la filmul documentar “Operațiunea Nunta”, care este în coproducție cu HBO Europe, dezvoltat în cadrul programului Masterschool Documentary Campus în perioada 2017-2020 și care a câștigat deja două premii în Germania și România.