Incepe sa filmezi si fa-ti TRAILERUL pentru cursul tau

Cele mai importante instrumente în marketing sunt modul în care vă spuneți povestea, poza de afis și trailerul. În trailer poți să împărtășești mult mai multe informații decât într-o singură fotografie: publicul tău te poate auzi și le poți atinge mai bine emoțiile.

Îți dorești să fii în fața camerei și să te exprimi din inimă, dar simți că filmarea este prea complicată, costisitoare și ai nevoie de o școală pentru a face acest lucru? Crede-mă, știu cât de copleșitor poate fi.

Bonusuri de neprețuit pentru doar 47 USD până la 1 august! Vedeți de ce să alegeți experiența lui Daniel's Start Film.

Acum mai bine de 10 ani am schimbat cariera și am ales să devin cineast, folosind autoeducarea. De atunci, am terminat o diplomă de master în film documentar, am participat la Documentary Campus Masterschool în 2018 și am învățat cum să fac un trailer de succes. Mi-am prezentat proiectele în diferite festivaluri internaționale de film, unde am câștigat mai multe premii internaționale "Best Pitch".
În calitate de documentarist, cel mai adesea personajele mele sunt pentru prima dată în fața unei camere și de fiecare dată reușesc să le fac să se simtă confortabil.
În ultimii 5 ani am realizat ateliere pentru începători in care predau fotografie,dar mai ales film.

Transformarea sta in tranzacție. Puteți utiliza aceste tehnici pentru a nu mai pierde timpul scotocind internetul pentru sfaturi. Aveți posibilitatea de a primi feedback online la ceea ce faceti dvs.

În numai 100 de minute îți vei crea un trailer puternic. În aceste 10 sesiuni pre-înregistrate de curs, vei avea ocazia sa vezi cum am facut eu un trailer de la 0.

Am facut acest cursul cat mai simplu posibil. Vei putea invatat totul de la 0, pas cu pas:
- Pregătirea filmării și înțelegerea producției video.
- Cum să filmezi?
- De ce echipament aveți nevoie la un buget foarte restrâns, chiar și cu un smartphone.
- Cum să editați, cum să adăugați text și muzică.
- Introducere în Adobe Premier
- Feedback despre munca dvs. pentru a vedea cum o putem îmbunătăți.

Aceștia vor fi primii tăi pași în realizarea unui trailer și totodata vei dobandi noi abilitati de filmmaker.

Varsta: 14-64

Cerințe minime:

  • un smartphone sau DSLR sau o cameră Mirrorless care poate filma,
  • un trepied,
  • laptop cu un software gratuit de editare video instalat.

Rezervati-va timp pentru a practica ceea ce veți învăța. În cele din urmă, acțiunea dvs. va face diferența.

Puteți participa singur, dar dacă aveți un membru al echipei care să vă ajute la înregistrări, totul vă va fi mult mai ușor.
Faceți clic pe butonul Cumpărați acum pentru a începe!

Bonus : Veți deveni membru al grupului nostru privat de Facebook.

Bonus limitat până la 1 august 2021:
O conferință live online cu mine despre trailerul dvs., pentru a vedea cumi il putem îmbunătăți, și o sesiune de intrebari si raspuns.
+ 25% reducere de la atelierul Filmmaking Summer Camp, care va incepe in luna august.

Timpul este foarte pretios.
Nu mai amana si actioneaza!
Cumpara acum cursul pentru a beneficia de toate bonusurile incluse, iar daca nu vei fi multumit iti voi returna banii inapoi in 30 de zile.

Investiție: doar 47 USD până la 1 august

Mărturie:
"Am cercetat mult pe internet despre cum să filmez și mi-a luat mult timp. Participând la atelierul lui Daniel am înțeles mai bine viziunea unui expert și ce înseamnă o imagine bună. Cu acest atelier am câștigat încrederea de a începe să creează-mi propriul conținut. "
Ioana Avram - proprietar Dapis

O modalitate eficientă de Branding pentru Companii


          Crearea conținutului foto-video pentru o companie nu mai are nevoie de externalizare ci se poate efectua chiar de către managerul sau angajații companiei respective.
          Soluția este propriul studio foto-video in-house. 

          Pentru început este nevoie de un concept care să prezinte viziunea companiei și crearea unui story prin compoziție, culoare, lumină cu echipamente budget-friendly și ușor de utilizat.
Concret: la propriul proiect foto-video o companie lucrează la sediul său cu un mentor, care explică responsabilului de proiect care sunt standardele imaginii comerciale.
          Deși la ora actuală sunt foarte multe tutoriale și cursuri online, care pun la dispoziție informații pe acest subiect, cel mai eficient este învățarea practică, pe produsele sau serviciile companiei, alături de un mentor.

Echipamentul de care este nevoie:
- orice fel de cameră foto/video, DSRL, sau
- un smart phone performant (echivalentul unui telefon Iphone 7).
- un laptop și un program de editare foto-video
care poate fi si gratuit.

Program gratuit de editare pentru foto:  Gimp - https://www.gimp.org
Pragram gratuit de editare pentru video Shotcut: -
https://shotcut.org.

          Apoi intră în joc munca propriu-zisă a mentorului, care stabilește împreună cu responsabilul de proiect care sunt dorințele și necesitățile companiei, definirea conceptului pentru branding și planul de lucru.
Setarea studioului, fotografierea/filmarea și editarea sunt etape care pot fi efectuate în cadrul unei companii sub forma unui workshop de echipă.
Astfel munca în sine combină atât partea utilă pentru companie, cât și partea de distracție și team spirit: integrarea echipei în procesul de creare a brandului companiei.

          Echipa tânără TWO DOC are experiență în coordonarea cursurilor personalizate de foto-video la sediul mai multor companii și-au oferit consultanță directă, astfel ca aceste firme să își poată crea singuri pe viitor propriul conținut.