O modalitate eficientă de branding pentru companii
📸🎥 Curs special pentru firma ta! Crează-ți singur continut foto-video SMART, chiar si cu telefonul mobil!📲Pentru ca vrem sa sustinem economia firmelor in aceasta perioada dificila va oferim o reducere de 50%.
Pret cu reducere: 250 euro  (1 zi de workshop + consultanta achizitionare echipament)
+ cheltuieli de cazare, mancare si transport, daca este in afara orasului Cluj-Napoca.
*daca se doresc zile extra pretul este de 150 euro/zi


Crearea conținutului fotovideo pentru o companie nu mai are nevoie de externalizare ci se poate efectua chiar de către managerul sau angajații companiei respective. Soluția este propriul studio foto-video in-house.

Pentru început este nevoie de un concept care să prezinte viziunea companiei și crearea unui story prin compoziție, culoare, lumină cu echipamente budget-friendly și ușor de utilizat.

Concret: la propriul proiect foto-video o companie lucrează la sediul său cu un mentor, care explică responsabilului de proiect care sunt standardele imaginii comerciale.
Deși la ora actuală sunt foarte multe tutoriale și cursuri online, care pun la dispoziție informații pe acest subiect, cel mai eficient este învățarea practică, pe produsele sau serviciile companiei, alături de un mentor.

Echipamentul de care este nevoie:
– orice fel de cameră foto/video, DSRL, sau
– un smartphone performant (echivalentul unui telefon Iphone 7).
– un laptop și un program de editare foto-video care poate fi si gratuit.

Program gratuit de editare pentru foto:  Gimp – https://www.gimp.org
Pragram gratuit de editare pentru video Shortcut: – https://shotcut.org.

Bugetul minim necesar suplimentar unui smartphone sau camera, pentru a demara un astfel de proiect chiar la sediul companiei se învârte în jurul sumei de 100 EUR, în care sunt incluse: un mini trepied cu telecomanda, un reflector de lumină și un stand pentru reflector.

Acestea sunt luate în calcul în contextul în care există lumină naturală. În lipsa ei, bugetul extra alocat urca de la
250 EUR , in funcție de nevoi.

Dacă se dorește înființarea unui studio care sa includă și un aparat foto-video de baza, plus alte accesorii necesare, bugetul minim începe de la aproximativ 700 Euro.

Apoi intră în joc munca propriu-zisă a mentorului, care stabilește împreună cu responsabilul de proiect care sunt dorințele și necesitățile companiei, definirea conceptului pentru branding și planul de lucru.

Setarea studioului, fotografierea/filmarea și editarea sunt etape care pot fi efectuate în cadrul unei companii sub forma unui workshop de echipă.

Astfel, munca în sine combină atât partea utilă pentru companie, cât și partea de distracție și team spirit: integrarea echipei în procesul de creare a brandului companiei.

Echipa tânără TWO DOC are experiență în coordonarea cursurilor personalizate de foto-video la sediul mai multor companii și-au oferit consultanță directă, astfel ca aceste firme să își poată crea singuri propriul conținut.


Vă mulțumim pentru atenție și speram că informațiile noastre v-au fost de folos.
Stați aproape, iar pentru mai multe filme vă invităm pe canalul nostru de YouTube:
https://www.youtube.com/c/DanielBarnuti

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *