Cursuri de fotografie culinară

Te întrebi care sunt secretele unei fotografii culinare reușite?

În primul rând, o fotografie de mâncare reușită trebuie să provoace poftă celui care o privește. 

În al doilea rând,  trebuie să știi cum să faci ca o fotografie să provoace poftă. Mai exact, pentru a reuși acest lucru este nevoie să știi anumite secrete de foodstyling, dar asta nu este tot. De asemenea, trebuie să stăpânești foarte bine diverse tehnici de fotografiere, editare și nu în ultimul rând, sa cunoști bine programele de editare profesionale.

În al treilea rând trebuie să știi cum să faci asta într-un timp cât mai scurt. Adică, metoda cea mai rapidă de a învață este să apelezi la un expert / mentor, care să te ghideze în acest sens. Mai precis, să înțelegi care este procesul de creație al unei imagini. Prin acest curs vrem să iți dăm tot arsenalul necesar pentru a crea imagini delicioase.

Cum am trecut de la hobby la profesie

Trebuie să recunosc, nu a fost deloc ușor. Aveam doar o cameră și un trepied. Am fost nevoit să întâmpin de unul singur toate dificultățile.
La vremea aceea mi-ar fi plăcut foarte mult să pot avea un mentor, dar nu îmi permiteam acest lux. Adevărat,  acum se  găsesc  cursuri online și tutoriale despre aproape orice. Totuși, nu poți compara experiența de a sta lângă un mentor sau în fața unui calculator.   Cel mai important lucru este că, în scurt timp, au venit și rezultatele. Adică, m-am ales cu contracte de muncă lunare, care, mi-au oferit un anumit confort financiar.

Ce vei învăța în acest curs?

În această ordine de idei, este nevoie să înțelegem mai multe aspecte legate de fotografie. Pentru ca rezultatul final să fie cât mai reușit este necesar să ne însușim următoarele cunoștințe:
– echipamentul : camera, lentile, trepied, accesorii
– înțelegerea luminii si diferența dintre cea naturală versus cea artificială
– cum gândim primii pași pentru un concept sănătos
– compoziție și stil
– foodstyling
– kit de lucru complet pentru ușurarea muncii

Fiecare tip de mâncare are secretele ei. Din acest motiv, sunt necesare tehnici avansate de foodstiling pentru a o face să arate cât mai delicios. Până cum am avut ocazia să lucrez cu o gamă foarte diversificată de mâncăruri.  De exemplu, începând de la diverse deserturi  ( înghețata, ciocolată, prăjituri, torturi) până la patiserie, feluri principale sau secundare de mâncare. Toate acestea din bucătăriile Europene, dar si cele Asiatice.

De ce merită să faci acest curs?

În primul rând, te ajută să devii un fotograf specializat la fotografia culinară și să faci primii pași in foodstyling. Vei vedea evoluția imaginilor de la o fotografie test până la procesul întreg de retouch în Lightroom și Photoshop sau alte programe de editare.

În al doilea rând, vă voi dezvălui din experiențele mele acumulate în cei peste 10 ani de experiență.

De asemenea, veți afla care sunt secrete unei bune colaborări, cum să iți gândești prețurile și ce surse secundare de venit mai există  în acest bussines. 

 Acest curs nu este destinat doar celor interesați de food photography. Vor fi foarte multe elemente din fotografia de produs. Food photography este un segment al acestei fotografii.

Un asemenea curs/workshop este de mare ajutor si pentru bloggeri, chefi, echipa de marketing,  manageri de hoteluri si restaurante.

In zilele noastre tehnologia a ajuns foarte accesibilă. De ce sa nu-ti faci chiar tu imaginile afacerii tale?

Și nu în ultimul rând, acest curs de fotografie este o investiție care te va ajuta să-ți depășești barierele în crearea imaginilor.

 Vă mulțumim pentru atenție și speram că informațiile noastre v-au fost de folos.

Stați aproape, iar pentru mai multe videouri vă invităm pe canalul nostru de YouTube:
https://www.youtube.com/c/DanielBarnuti

Cu drag,
echipa TWO Doc 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *